Emisiunea care va înlocui "DANSEZ pentru TINE" și prezentatorii săi

Iubitorii dansului care aşteptau cu sufletul la gură ediţia din această primăvară a "Dansez pentru tine" vor fi recompensaţi cu un alt show tematic, înainte de Paşti.

Producţia prezentată de Ştefan Bănică jr şi Iulia Vântur nu va mai avea loc, în schimb va fi difuzat pe post un alt show: "Minunea dansului".

Emisiunea va fi prezentată de Elwira şi Mihai Petre şi va debuta în Sâmbăta Mare.

"Minunea Dansului" merge tot pe formatul cu vedete, însă celebrităţile vor executa coregrafii alături de copiii lor, în cel mai emoţionant şi mai spectaculos show al primăverii.

Patru perechi formate din vedetă, copilul acesteia şi coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical şi un dans folcloric, în încercarea de a cuceri publicul. Perechea câştigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va face sărbătorile mai frumose unor copii pentru care Paştele nu a însemnat niciodată miros de cozonac şi cadouri de la Iepuraş.

Pe scena show-ului de la ProTV va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi asta pentru că fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului, alături de baletul condus de Edi Stancu şi va dansa pe ritmuri folclorice româneşti, împreună cu un ansamblu profesionist.

libertatea.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...