Emil Boc despre investiția la drumul Botoșani-Suceava: "Acesta este respectul actualei guvernări față de oamenii din Botoșani"

Emil Boc despre investiția la drumul Botoșani-Suceava: "Acesta este respectul actualei guvernări față de oamenii din Botoșani"
Fostul prim-ministru, Emil Boc, prezent sâmbătă la Botoșani, a criticat dur actuala guvernare, spunând că premierul Victor Ponta a luat banii care au fost alocați în guvernarea PDL pentru reabilitarea drumului Botoșani-Suceava.

Boc a spus că deși a fost organizată licitație pentru execuția drumului și a fost desemnat și constructorul, acest lucru a fost ignorat în totalitate de cei din Guvernul USL.

“În mandatul trecut, atât domnul președinte Flutur, cât și parlamentarii de Botoșani mi-au stat pe cap până când am luat bani și i-am pus în buget pentru drumul Botoșani-Suceava. L-am prins în bugetul pentru 2012 și văd că drumul este exact în aceeași situație. Banii pe care i-am pus, Ponta i-a luat la rectificarea din iunie, iar anul acesta a pus zero lei. Acesta este respectul actualei guvernări față de oamenii din Botoșani și față de tot ce au promis. Am fost extrem de neplăcut surprins să văd ca pentru acel drum pentru care atât de mult s-au bătut oamenii noștri, Ponta nu a trimis banii. Miniciuna are picioare scurte și ulciorul nu merge de multe ori la apă", a spus Emil Boc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
15

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
22

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
41

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...