Elsaco se reinventează! O nouă etapă de dezvoltare a companiei

Elsaco se reinventează! O nouă etapă de dezvoltare a companiei
La peste 19 ani de la înființare, Elsaco trece într-o nouă etapă de dezvoltare și modifică identitatea de brand a companiei pentru a reflecta cu acuratețe poziționarea sa actuală.

Noua strategie de imagine a fost prezentată de președintele Elsaco, Valeriu Iftime, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Conacul Zăicești, la eveniment participând și fiul său Vlad, directorul executiv al Elsaco, de la care a pornit acest proiect de rebranding, vicepreşedinţii Doru Popa şi Ovidiu Jitaru, directorul general Mihai Constantinescu, directorul de comunicare Toni Costin şi reprezentanţii agenţiei NON, care au lucrat la acest proiect.

"Compania noastră a crescut constant și sănătos în cei 19 ani de la înființare. Am investit în oameni, soluții și produse competitive. Am încercat în primul rând să dovedim că suntem profesioniști și abia apoi am căutat profitul. Am trecut în mod natural de la stadiul de partener roman de încredere, la cel al jucătorului international de renume. Iar acum, la începutul anului 2013, am simțit că este momentul schimbării imaginii noastre pentru a marca accesul companiei Elsaco către un alt nivel de dezvoltare. Suntem printre cei mai importanți jucători din România pe piața serviciilor de consultanță, proiectare, execuție și exploatare a instalațiilor termoenergetice. Prin lucrările realizate în țară am reușit să creștem calitatea serviciilor pentru mai bine de 5 milioane de români. Noul nostrum brand va refelceta creșterea companiei noastre, forța și seriozitatea Elsaco. Nu renunțăm la numele nostrul, ci doar l-am adaptat visual pentru această nouă etapă de dezvoltare a companiei",  a declarat Valeriu Iftime.





Compania Elsaco a fost înființată în anul 1994 la Botoșani și a ajuns astăzi să cuprindă opt firme distincte, cu profiluri diferite și domenii de activitate diverse. După Elsaco Electronic au apărut Elsaco Business Software, Elsaco Software, Elsaco Brunata, Elsaco Energie Verde, Elsaco Esco, Enos Cod.

Noua identitate Elsaco este formată din logotipul Elsaco, cel mai vizibil element al identității brandului și un simbol grafic care păstrează culorile inițiale ale logo-ului Elsaco. Prezența celor două culori primare, albastru marin și roșu, confirmă că noua identitate duce mai departe valorile tradiționale ale firmei. Caracterele care compun logotipul Elsaco sunt unice și au fost special create pentru a-l compune. Noul logo a fost gândit pentru a surprinde forța, experiența și seriozitatea companiei.


"Am schimbat vizual brandul nostru pentru a-l adapta noii noastre poziții pe piață, dar rămânem fideli misiunii noastre de a furniza și implementa soluții profesionale de management al utilităților publice, apă, energie, iluminat folosind experiența și profesionalismul acumulat astfel încât să creștem gradul de mulțumire al tuturor părților implicate: personal propriu, clienți și parteneri. Elsaco rămâne același partener serios care îți va rezolva problemele după cum a promis, care va livra soluția în timpul estimat și al cărui principal deziderat este satisfacția clientului său, indiferent că vorbim despre cetățeanul care are montat un echipament simplu în locuință sau discutăm despre o mare regie cu mii de abonați", a declarat Mihai Constantinescu, directorul general al companiei Elsaco Electronic. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
552

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
83

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...