Elevii din Trusesti, premiati la concursul national Nonviolenta in mediul scolar!

Elevii Grupului Scolar Demostene Botez, din Trusesti, au fost premiati la concursul national Nonviolenta in mediul scolar, competitie care a avut loc la Targu-Mures, in perioada 15-17 mai 2009.

Din 23 de proiecte participante au fost selectate 14 pentru a participa la faza nationala. La sectiunea Liceu a concursului national de proiecte Nonviolenta in mediul scolar, elevii Grupului Scolar Demostene Botez Trusesti s-au remarcat prin proiectul intitulat "Dreptul meu la opinie… as vrea sa fie doar violenta?", obtinand Premiul Special al Crucii Rosii.

De asemenea, eleva Turiceanu Tina a obtinut o mentiune pentru originalitatea sustinerii proiectului in fata juriului.

"Prin implementarea acestui proiect educativ, elevii au reusit sa-si lase amprenta intr-un mod constructiv asupra comunitatii in care traiesc si sa participe la schimbarea de care are nevoie societatea actuala. In urma acestei experiente, acestia indraznesc sa spuna ca, poate, intr-o buna zi, vor transforma lumea in care traiesc intr-una mai buna", a mentionat consilierul educativ al unitatii scolare, prof. Anca Balici.

Echipa de proiect a fost formata din patru elevi (Turiceanu Tina, Cazacu Andreea-Livia, Hulub Sabina, Tucaliuc Andreea), coordonati de profesor psiholog Fecioru-Cantemir Daniela, de consilierul educativ Anca Balici si de directorul scolii, Vatamanu Ramiro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...