Elevi botoşăneni premiaţi la Olimpiadele naţionale

Elevi botoşăneni premiaţi la Olimpiadele naţionale
Elevii botoşăneni care au participat, săptămâna trecută, la Olimpiadele naţionale s-au întors acasă cu premii.

La Olimpiada de lingvistică, secţiunea antrenament, pentru cls. a V-a şi a VI-a, desfăşurată la Focşani în perioada 24-26 aprilie, Premiul special eleva Cosmina Mihoreanu din clasa a VI-a de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu a obţinut un premiu special.

La Olimpiada naţională de biologie, ce a avut loc la Târgu Mureş, elevul Remus Ciprian Cirimpei din clasa a IX-a, de la acelaşi Colegiu, a obţinut premiul special.

La Olimpiada naţională de religie eleva Nicoleta Zoiţanu, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, a obţinut premiul II.  

La secţiunea religie ortodoxă, Pintilei Geanina Petronela, cls. a VII-a şi Mihaela Gălean, cls. a IX-a de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu au obţinut menţiuni.

La secţiunea alianţa evanghelică, Elisabeta Hrebenciuc, cls. a VIII-a, de la Şcoala nr. 17 Botoşani şi Andra Bârsan, cls. a XI-a, de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, au obţinut de asemenea menţiuni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
126

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
216

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
718

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...