Elevi botosaneni premiati la concursul "Student pentru o zi"

Elevi botosaneni premiati la concursul "Student pentru o zi"
Elevii botoşăneni din clasa a XII-a, care au participat la Competiţia "Student pentru o zi", organizată de Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava, s-au clasat pe locuri fruntaşe la multe specializări.

Este vorba despre elevi din Botoşani şi Dorohoi, cei mai mulţi de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani si Colegiul Naţional "A.T.Laurian" Botosani.

Pe lângă premii în valoare totală de 25.000 lei, pentru cei din fruntea clasamentelor, pe discipline, Universitatea va oferi 47 de certificate de agrementare, ce permit admiterea pe locurile fără taxă la specializarea dorită, în fruntea listei de admitere, şi 47 de scutiri de plată a taxei de înmatriculare la unul dintre programele Universităţii.

Potrivit organizatorilor, au survenit schimbări pe ultima sută de metri pentru elevii de-a XI-a: în urma cererilor primite din partea elevilor şi profesorilor ce doresc să participe la concursul de proiecte pentru această clasă, Consiliul de organizare a concursului "Student pentru o zi" a hotărât organizarea unei a doua etape de primire a propunerilor de proiecte, ce va avea ca termen limită data de 12 aprillie 2010.

Ultima etapă a competiţiei va fi în luna mai, când se va desfăşura concursul tematic pe echipe. Pe 22 mai sunt programate disciplinele Informatică, Geografie, Istorie, Electronică-Automatizări, iar pe 23 mai Română, Engleză, Franceză, Germană, Ştiinţe socio-umane.

Vezi aici premiile obtinute!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
348

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
378

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...