Elev din Botoşani, condamnat definitiv pentru dare de mită!

Un tânăr care a învăţat la un liceu din municipiul Botoşani a fost condamnat definitiv, joi, de magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce a fost judecat pentru dare de mită.

Gabriel Rotariu a fost condamnat de magistraţii suceveni la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare după ce, iniţial, fusese condamnat de Tribunalul Botoşani la doi ani de închisoare cu suspendare.

Tânărul a mai fost obligat de instanță să presteze și 60 de ore de muncă în folosul comunității.

Elev în clasa a XII-a, la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi", întrucât notele pe care le avea la matematică nu îi asigurau o medie de trecere, acesta s-a gândit că poate să îl înduplece pe profesor.

La mijlocul lunii mai, când dascălul a dat o testare, elevul a lipit de una dintre foile lucrării un plic în care era suma de 250 de lei.

În timp ce corecta lucrările, profesorul a găsit plicul şi a anunţat conducerea colegiului, care a informat de îndată poliţia despre cele întâmplate.

Tânărul a fost exmatriculat din unitatea de învăţământ, având dreptul de a se reînscrie la o altă şcoală în anul şcolar următor. 

DECIZIA instanţei!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...