Elev de 12 ani din Botoşani, la spital după ce ar fi fost lovit de profesorul de sport!

Incidentul s-ar fi petrecut chiar în sala de sport, acolo unde copiii jucau handbal.

Este anchetă la o şcoală din oraşul Săveni, judeţul Botoşani. Un elev de 12 ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap, după ce ar fi fost bătut de profesorul de educaţie fizică şi sport.

Dascălul s-ar fi înfuriat pentru că băiatul ar fi făcut o greşeală în timpul unui meci de handbal, iar în acel moment l-ar fi lovit pe cel mic.

Incidentul s-ar fi petrecut în sala de sport a şcolii Gimnaziale Nr. 1, acolo unde elevii jucau handbal. Băiatul de 12 ani tocmai ce se pregătea să dea o pasă, numai că din neatenţie, băiatul a aruncat greşit. Acela ar fi fost momentul în care profesorul de sport, care îi este şi diriginte, s-ar fi înfuriat pe cel mic.

La un moment dat, a fost lovit de domnul de educaţie fizică, pe obrazul stâng. O lovitură mai puternică. Moment în care băiatului i-au căzut ochelarii pe jos. S-a aplecat să ia ochelarii, iar atunci când s-a ridicat profesorul de sport i-a mai aplicat o palmă grea la cap", povesteşte tatăl copilului.

În urma loviturii primite, copilul a acuzat dureri puternice de cap, iar părinţii l-au dus la spital.

Pacientul de 12 ani s-a prezentat la UPU pediatrie, în urma unei agresiuni, un policontuzionat minor, un traumatism cranio-cerebral minor", a declarat Ramona Guraliuc, UPU SMURD Botoşani, potrivit observatornews.ro.

Părinţii celui mic susţin că dascălul nu ar fi la prima abatere

„Chiar din prima zi a clasei a şasea domnul diriginte i-a mai aplicat o carte peste cap din simplul fapt că n-a ştiut să aranjeze cărţile, cum i-a spus domnul diriginte", povesteşte mama copilului.

Părinţii au depus o plângere pe numele dascălului.

În cel mai scurt timp, au fost demarate verificări pentru a se stabili existenţa evenimentului, dar şi împrejurările în care acesta s-ar fi produs", a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Conducerea şcolii a deschis şi ea o anchetă internă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni au ajuns la spital, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină!

astăzi, 13:04

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 99 de ani, au ajuns la spital după ce au încercat să aprindă focul cu benzină, iarna trecută. În urma acestor înt...

Divertisment la volan, încheiat cu sancțiune contravențională! (Foto)

astăzi, 12:01

În ziua de duminică, în jurul orei 16⁰⁰, un autoturism marca BMW a fost surprins pe camerele video instalate în zona parcării Luceafărul, în timp ce conducătorul auto a...

Percheziții domiciliare și sancțiuni de peste 90.000 lei, acțiuni ale polițiștilor botoșăneni!

astăzi, 11:29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112....