Elena Udrea va veni la Botosani pentru inaugurarea Spitalului de Recuperare si pentru a semna contractul de finantare de la Cornisa!

Elena Udrea va veni la Botosani pentru inaugurarea Spitalului de Recuperare si pentru a semna contractul de finantare de la Cornisa!
Primarul Catalin Flutur a declarat ca la inaugurarea Spitalului de Recuperare va veni la Botosani si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ocazie cu care aceasta va semna si contractul de finantare a zonei de agrement Cornisa.

Atat investitia de la Spitalul de Recuperare, cat si cea de la Cornisa se realizeaza cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Doamna ministru Udrea a spus ca vine sa semneze contractul de la Cornisa in momentul in care vom inaugura Spitalul de Recuperare, unde investitia este finalizata, dar asteptam echipamentele pentru ca este si partea de dotare a spitalului. In cei 1,8 milioane de euro a intrat si partea de consolidare-reparatii si echipamentele. Chiar astazi (n.r. vineri) am semnat contractele de furnizare a echipamentelor, avem doi furnizori, unul pentru echipamente de laborator si altul pentru echipamente specifice Spitalului de Recuperare", a precizat primarul Catalin Flutur.

Edilul a estimat ca intr-o luna de zile Spitalul de Recuperare va fi inaugurat, iar pana atunci va avea loc si vizita in teren a celor de la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, aceasta vizita fiind practic ultima etapa inaintea semnarii contractului de finantare a zonei de agrement Cornisa.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
385

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
240

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
62

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...