Elena Udrea se duce la Suceava. DIN NOU!

Elena Udrea se duce la Suceava. DIN NOU!

 Elena Udrea si Gheorghe Flutur  

Asteptata in zadar de botosaneni, ministrul Dezvoltarii si Turismului manifesta o atractie deosebita fata de judetul vecin, Elena Udrea vizitand Suceava de doua ori, in numai o saptamana de zile! Vizita de astazi vine dupa ce saptamana trecuta, cu ocazia sedintei de Guvern de la Iasi, Elena Udrea a insotit la Suceava delegatia condusa de Emil Boc. Desi vizita Elenei Udrea fusese anuntata si in Botosani, ministrul nu a mai ajuns, fara sa existe o motivatie clara a amanarii acestei vizite. 
 
Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, va participa joi la deschiderea programului "Pastele in Bucovina", organizat de Consiliul Judetean Suceava, si va vizita Targul de Pasti din piata centrala a municipiului Suceava.

Elena Udrea va semna acolo trei contracte finantate prin Programul Operational Regional, care vizeaza restaurarea, conservarea si modernizarea infrastructurii conexe a manastirilor Dragomirna, Moldovita si respectiv Sucevita, din nordul Moldovei, informeaza un comunicat al ministerului.

Cele trei proiecte, cu o valoare de peste 9 milioane euro, prevad lucrari de restaurare si modernizare a manastirilor aflate in patrimoniul cultural al Romaniei.

Programul Pastele in Bucovina 2010 va debuta joi, 25 martie 2010 si se va incheia marti, 6 aprilie 2010. Pe parcursul celor 12 zile, turistii si localnicii vor putea participa la slujbe religioase, expozitii si concerte tematice, Festivalul National al Oualor Incondeiate, alte evenimente pregatite special cu ocazia sarbatorilor pascale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
13

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
17

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...