Elena Udrea: Orice e posibil, inclusiv să fiu ARESTATĂ

După o săptămână în care a fost acuzată de spălare de bani în dosarul Microsoft şi de abuz în serviciu în cazul Galei Bute, Elena Udrea susţine că se aşteaptă inclusiv să fie arestată. "Orice e posibil", a comentat ea la GÂNDUL LIVE.

Elena Udrea a reluat acuzaţiile la adresa lui Florian Coldea care i-ar fi cerut bani fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă, precum şi faptul că şeful SRI dezvoltă o campanie de denigrare împotriva sa. "Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu", a spus ea.

Elena Udrea a declarat, luni, la GÂNDUL LIVE, că se aşteaptă chiar să fie arestată după succesiunea faptelor din ultima săptămână în ceea ce priveşte dosarul Microsoft şi în cel privind "Gala Bute". Ea a reluat acuzaţiile la adresa şefului actual al SRI, Florian Coldea, susţinând că i-a spus acestuia în faţă că ştie că i-a cerut lui Dorin Cocoş bani pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă, i-a spus şi şefului SRI, George Maior, precum şi preşedintelui la acea vreme, Traian Băsescu.

Udrea a refuzat să dezvăluie ce i-a spus Traian Băsescu. "I-am spus şi preşedintelui. Ce a făcut el va trebui să îl întrebaţi pe dânsul. Nu vreau să discut despre ce a spus preşedintele Traian Băsescu. Mă surprinde în schimb că toată lumea aşteaptă şi încearcă să provoace o reacţie a preşedintelui. Nu ar fi mai simplu să îl întrebăm înainte pe Dorin Cocoş, pe Alin Cocoş?", a spus ea.

Întrebată, ulterior, de ce nu a făcut ceva fostul şef al statului, Udrea a evitat un răspuns tranşant: "Nu ştim dacă Traian Băsescu a făcut sau nu nimic. Va trebui să spună dânsul".

Elena Udrea a precizat că a vorbit şi "zilele acestea" cu Traian Băsescu.

Fostul ministru a reluat acuzaţiile la adresa lui Florian Coldea care i-ar fi cerut bani fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă.

Elena Udrea a spus că s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie şi că i-a spus în faţă lui Florian Coldea că ştie de episodul cu cei 500.000 de euro ceruţi lui Dorin Cocoş pentru Sebastian Ghiţă, precum şi faptul că este în spatele unei campanii de denigrare împotriva ei, inclusiv în spatele publicării fotografiilor de la Paris, în care apare alături de Alina Bica.

"I-am spus chiar şi domnului Coldea că ştiu aceste lucruri, indirect (suma de 500.000 de euro cerută de Coldea pentru Ghiţă - n.r.). I-am spus într-o întâlnire în care am spus că eu cred că sunt ţinta unei strategii de denigrare pe care o coordonează la adresa mea. Eu cred că ce s-a întâmplat la Paris este un lucru de care nu este străin. Pe 15 decembrie a avut loc întâlnirea cu Maior şi Coldea. Coldea a negat, a avut o reacţie ezitantă, am depăşit subiectul", a spus Elena Udrea, la Gândul Live, adăugând că, în opinia sa procurorii vor face o anchetă în urma denunţului pe care l-a depus la DNA. "Am relatat nişte lucruri concrete care trebuie lămurite", a adăugat fostul ministru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Ibănești va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, președintele României. Această distincție va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...

Tragic! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână! (video)

astăzi, 08:20

Nenorocire produsă în comuna Adâncata, din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână. La f...