Elena Udrea, întrebată în direct la TVR dacă a fost iubita preşedintelui Traian Băsescu!

Elena Udrea, întrebată în direct la TVR dacă a fost iubita preşedintelui Traian Băsescu!
Elena Udrea a fost întrebată dacă a fost iubita preşedintelui Traian Băsescu, în direct la emisiunea electorală "Preşedinte pentru România", difuzată la TVR.

În anul 2005, Elena Udrea a acordat un interviu publicației Academia Cațavencu, în care a fost întrebată dacă este iubita președintelui Traian Băsescu.

La vremea respectivă, Udrea a spus că va răspunde la această întrebare peste 10 ani. Săptămâna trecută, la finalul emisiunii "Preşedinte pentru România", Elena Udrea a fost întrebată de moderatorul Radu Rădulescu dacă va mai răspunde la această întrebare, în situația în care va ajunge președinte. Elena Udrea a spus că nu-și amintește interviul respectiv.

"Uitați cum sunt privite femeile în politică, ce tip de întrebări sunt puse femeilor în politică. Mă întreb dacă pe Victor Ponta sau pe domnul Iohannis îi întreabă cineva așa ceva… Ăsta a fost unul din atacurile mizerabile, pe care eu ca femeie a trebuit să/l suport timp de 10 ani de zile în politică… ", a spus Elena Udrea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
16

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
26

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
196

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...