Elena Udrea foloseste un elicopter-taxi in deplasarile oficiale

Elena Udrea foloseste un elicopter-taxi in deplasarile oficiale

   Jurnalul National

Ministrul Turismului foloseste elicopterul atunci cand are de facut deplasari oficiale in tara, Elena Udrea apeland la serviciile unei companii de taxi aerian. Astfel de calatorii au fost facute in ultimul timp la Alba Iulia si Botosani.

Contactati de jurnalistii de la Puterea, reprezentantii ministerului au confirmat zborul, dar nu au vrut sa precizeze cine l-a platit, pe motiv ca nu ar fi vorba de informatii de interes public. In comunicatul biroului de presa se arata doar ca nu au fost folosite fonduri publice pentru acest drum.

"Zborul la care faceti referire (in urma cu doua saptamani, la Alba Iulia, n.r.r) a fost efectuat cu un elicopter civil privat, iar costurile nu au fost suportate din bani publici", a raspuns, pentru jurnalistii de la cotidianul citat, Biroul de Presa al ministerului condus de Elena Udrea.

Aparatul folosit de Elena Udrea are indicativul YR-ECI si apartine firmei Direct Aero Services, al carei proprietar este Nelu Iordache, patronul companiei aeriene Blue Air si al firmei de constructii Romstrade.

Ministrul Turismului a calatorit cu elicopterul si in august, atunci cand a fost la Botosani. Si atunci ministerul condus de Udrea a refuzat sa dea detalii despre zbor, precizand doar ca nu a fost platit din bani publici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
106

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
234

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
168

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...