Elena Gheorghe le-a jucat o farsa rusilor!

Elena Gheorghe le-a jucat o farsa rusilor!

ELENA GHEORGHE

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Elena Gheorghe, le-a facut o farsa rusilor. Invitata, vineri seara, la o emisiune de divertisment, difuzata pe Canalul 1, ea s-a dus impreuna cu sora ei, Ana, iar rusii le-au confundat!

Cele doua seamana foarte bine, drept pentru care s-au gandit sa le joace o farsa rusilor. Astfel, ele s-au imbracat la fel, cu pantaloni si bluze identice, s-au coafat si s-au machiat la fel, iar prima care a intrat in emisiune a fost Ana, informeaza Click. Evident ca toata lumea a crezut ca este Elena.

De abia cand s-au auzit acordurile piesei noastre "The Balkan Girls", si-a facut aparitia si Elena, toti ramanand cu gura cascata cand si-au dat seama de confuzie.

Despre proba de foc de sambata seara, Elena spuna ca se afla intr-o stare buna, cu moralul ridicat. Reprezentanta Romaniei la Eurovision a adaugat ca nu se teme de niciun concurent, nici macar de cei mai cunoscuti, si ca nu o intereseaza decat ceea ce va face pe scena.

In finala, care va incepe de la orele 22.00, la TVR 1, Romania va intra in concurs a 22-a si se va duela cu urmatoarele tari: 1 - Lituania, 2 - Israel, 3 - Franta, 4 - Suedia, 5 - Croatia, 6 - Portugalia, 7 - Islanda, 8 - Grecia, 9 - Armenia, 10 - Rusia, 11 - Azerbaijan, 12 - Bosnia & Hertegovina, 13 - Moldova, 14 - Malta, 15 - Estonia, 16 - Danemarca, 17 - Germania, 18 - Turcia, 19 - Albania, 20 - Norvegia, 21 - - Ucraina, 23 - Anglia, 24 - Finlanda si 25 - Spania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
385

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
527

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
639

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...