Elena Caslariu, “zecista” de la BAC, va fi premiata, joi, de ministrul educatiei!

Elena Caslariu, “zecista” de la BAC, va fi premiata, joi, de ministrul educatiei!

 ELENA MIHAELA CASLARIU  

Cei 65 de absolventi de liceu care au obtinut media 10 la Bacaluareat vor fi premiati, joi, de Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.
 
Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, în sala de Marmură, începând cu ora 17.00.
Judetul Botosani are un singur elev care a obtinut media 10 la examenul de Bacaluareat in prima sesiune de anul acesta.

Este vorba de Elena Mihaela Caslariu, care a invatat la Colegiul Economic “Octav Onicescu" din Botosani. Tanara vrea sa urmeze cursurile Facultatii de Stiinte Economice din Iasi.
 
Judeţul Iaşi are cei mai mulţi absolvenţi cu media 10 la bacalaureat, respectiv 13, urmat de Dolj, cu zece şi Cluj, cu opt.
 
Optsprezece judeţe şi Bucureştiul au între una şi cinci medii de 10 la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie.
 
Cinci elevi cu media 10 sunt din Dâmboviţa, judeţele Arad, Braşov, Buzău şi Maramureş au câte trei absolvenţi cu media maxime, iar Sibiu, Satu Mare, Bucureşti şi Olt au câte doi.
Judeţele Botoşani, Caraş-Severin, Călăraşi, Alba, Teleorman, Tulcea, Constanţa, Argeş, Gorj şi Prahova au câte un absolvent care a obţinut media 10.
 
La festivitatea de premiere şi-au anunţat prezenţa numeroase personalităţi, modele ale societăţii româneşti din mass-media, cultură şi sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
506

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
50

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
61

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...