El cu tupeu, ea minoră: Şoferul a părăsit locul accidentului, fata a ajuns mai târziu la spital!

Un şofer în vârstă de 22 de ani a rănit o fată de 17 ani, care se angajase în traversarea drumului pe trecere de pietoni. Cu toate acestea, conducătorul auto a păsărit locul faptei, nu înainte de a discuta cu victima, neconsiderând însă că aceasta ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Fata a fost transportată apoi, cu ambulanţa, la spital.

În ziua de Bobotează, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 292, în comuna Broscăuţi, F. D., de 22 ani, din judeţul Teleorman, nu reduce viteza de deplasare și nu acordă prioritate la trecerea pentru pietoni (semnalizată cu indicator și marcaj), unei minore de 17 ani, care se angajase regulamentar în traversarea drumului județean.

După impact, conducătorul auto a oprit și a discutat cu victima, după care şi-a continuat deplasarea, părăsind astfel locul accidentului.

Ulterior, minora a fost transportată de la domiciliu, cu ambulanța, la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, în jurul orei 15.40, în localitatea Corlăteni.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...