EI VOTEAZĂ: Vi se pare imposibil ca un român să nu ştie în ce ţară trăieşte? Nu este! VIDEO

EI VOTEAZĂ: Vi se pare imposibil ca un român să nu ştie în ce ţară trăieşte? Nu este! VIDEO
Pare de-a dreptul imposibil ca în prezent să mai existe români care să nu ştie cum se numeşte ţara în care trăiesc. Jurnalistul Răzvan Anghelescu, cunoscut publicului pentru rubrica Vax Populi, a întâlnit câţiva conaţionali ale căror răspunsuri la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră?" par desprinse dintr-o comedie proastă.

Un vox populi realizat de jurnalistul Răzvan Anghelescu arată că există români care nu ştiu răspunsul la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră?". "M-aţi lua aşa prin surprindere. Nu prea le am cu istoria. Păi, capitala este Bucureştiul şi ţara nu ştiu ce să spun. Aşa în mare nu prea mai ştiu. M-aţi lua aşa prin surprindere şi nu mi-am dat seama despre ce e vorba", i-a spus o femei jurnalistului.

Aceasta nu este singura care nu a putut să răspundă la această întrebare, care pentru unii dintre noi poate părea banală. "Ceva, ceva cunosc, dar nu îmi vine acum", a răspuns un bărbat, în timp ce o altă femeie a spus: "Nu ştiu. Dacă nu îi învaţă la şcoală".

"Nu ştiu, mama, că sunt şi bolnavă", a fost replica pe care o altă femeie i-a dat-o jurnalistului la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră".

Răzvan Anghelescu a compilat toate aceste răspunsuri şi a realizat un videoclip pe care l-a postat pe You Tube. În cele trei minute, cât durează clipul, din cele nouă persoane pe care le-a intervievat o singură persoană a ştiut răspunsul: România. Video-ul a fost postat pe canalul de YouTube al jurnalistul în urmă cu o zi, iar în 24 de ore peste 5.000 de vizualizări, scrie gandul.info.

Pentru aceia care pun la îndoială veridicatea acestui videoclip sau a altora din aceaşi serie, Răzvan Aanghelescu a făcut o precizare: "Nu mai insistaţi pe ideea că e fake. Pentru că nu e. E clar că aleg anumite personaje. Accept să mă înjuraţi pe tema asta. Sau pe altele. Dar nu bateţi câmpii cu ideea că e aranjat. Nu e. N-am dat NICIODATĂ nici un leu pentru nici un interviu. Şi am făcut sute. Şi n-am făcut un sondaj de opinie pe banii statului, ca să iau păreri din toată ţara. E un amărât de clip. Nu aşa sunt toţi românii. Logic, nu?", comentează Răzvan Anghelescu, realizatorul rubricii Vax Populi, pe canalul său de Youtube.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...