Echipa Realitatea FM: nu ne dați banii, facem dezvăluiri compromițătoare despre trust!

Foștii angajați ai Realitatea FM încearcă să-și răscumpere salariile restante printr-o serie de amenințări adresate, printr-un mail anonim, conducerii trustului Realitatea Media. În scrisoare, foștii angajați amenință că vor dacă nu își vor primi drepturile bănești, până pe 1 noiembrie, vor da în judecată trustul lui Sorin Ovidiu Vîntu și vor organiza proteste la sediul Realitatea Media și vor divulga informații interne care vor scădea credibilitatea grupului de presă.

"Orice fel de răspuns din partea voastra, la acest mail, care să arate că până la 1 noiembrie veți achita restanțele către foștii angajați Realitatea FM, va ajuta enorm la păstrarea credibilității trustului. Alte vorbe atașate răspunsului vor fi considerate complet inutile. Începând cu data de 1 noimebrie vom avea libertate completă în a organiza proteste la sediul Realitatea Media dar și libertatea de a face dezvăluiri despre trust și acționa în instanță. Evenimentul Zilei, Hotnews, România Liberă, Reporter Virtual, Pagina de Media, Adevărul, B1 TV, Antena 3 și multe alte mass-media ar jubila la aflarea acestor informații", se arată în mail-ul de protest.

Scrisoare este trimisă de la adresa echiparfm@gmail.com și îi este adresată lui Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea Caţavencu. În continuare, conținutul integral al biletului de răscumărare a salariilor restante:

"Către conducerea trustului Realitatea Media,

Din septembrie, de când ați decis că suntem prea incomozi pentru domniile voastre și ne-ați pus să semnăm retroactiv niște contracte mizerabile, tot mergem pe încredere – atât la Resurse Umane cât și la Financiar. Am avut grijă să nu lezăm credibilitatea trustului de presă prin proteste, declarații incendiare prin ziare și pe portaluri de știri, nici nu am venit cu torțe aprinse pe holurile Realității.

Putem cădea de acord însă că este totuși destul!

Orice fel de răspuns din partea voastră, la acest mail, care să arate că până la 1 noiembrie veți achita restanțele către foștii angajați Realitatea FM, va ajuta enorm la păstrarea credibilității trustului. Alte vorbe atașate răspunsului vor fi considerate complet inutile.

Începând cu data de 1 noimebrie vom avea libertate completă în a organiza proteste la sediul Realitatea Media dar și libertatea de a face dezvăluiri despre trust și acționa în instanță. Evenimentul Zilei, Hotnews, România Liberă, Reporter Virtual, Pagina de Media, Adevărul, B1 TV, Antena 3 și multe alte mass-media ar jubila la aflarea acestor informații.

E simplu – respect reciproc. Achitați toate datoriile față de noi și nu vă veți trezi cu un nou motiv de a fi tocați mărunt de toată presa pe care voi nu o controlați.

Echipa Realitatea FM"

 

SURSA: paginademedia.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
173

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...