Echipa ISU Botoșani s-a mărit cu încă patru salvatori

În echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani s-au alăturat patru tineri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.

Astfel, astăzi salvatorii botoșăneni au retrăit emoțiile primilor pași în cariera de pompier, alături de cei patru tineri.

Denis, Constantin - Cătălin, Pavel și Narcis - Eduard se alătură colegilor din cadrul Stației de Pompieri Săveni și Gărzii de Intervenție Ștefănești.

„Noi îi asigurăm de tot sprijinul de care au nevoie la început de drum, le dorim succes în tot ceea ce și-au propus și bun venit în echipa ISU Botoșani”, au precizat reprezentanții ISU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

S-a votat! Consilierii au fost de acord cu scoaterea șinelor de tramvai din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 13:59

Șoferii pot răsufla ușurați de astăzi. Primul pas pentru ca șinele de tramvai din municipiul Botoșani să dispară a fost făcut. Luni la amiază, în ședința ordinară aferentă luni...

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

Saturday, 28 September 2024

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...