Ecaterina Andronescu nu are sprijinul lui Ponta pentru propunerea ca absolventii fara Bac sa ajunga la facultate!

Ecaterina Andronescu nu are sprijinul lui Ponta pentru propunerea ca absolventii fara Bac sa ajunga la facultate!
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat la Botosani ca nu este de acord cu propunerea Ecaterinei Andronescu, si anume aceea ca elevii care nu au luat BAC-ul sa se poata inscrie la facultate.

Victor Ponta a spus ca Guvernul Boc nu are in acest moment nicio solutie pentru cei 100.000 de tineri care nu au luat BAC-ul si a declarat ca in momentul in care gaseste o rezolvare a situatiei, o va convinge pe Ecaterina Andronescu sa isi retraga proiectul.

"Doamna Andronescu si cu inca doi senatori au semnat acel proiect de lege. Eu personal nu cred ca este solutia cea mai buna, dar obligatia Guvernului actual este sa ne spuna ce face cu cei 100.000 de tineri care practic nu sunt nimic in acest moment. Solutia noastra nu o fi buna, pot sa fiu de acord, ba chiar sunt de acord, dar este o solutie, spre deosebire de Boc care nu are nicio solutie si spune la 100.000 de tineri ca nu il intereseaza de ei. Solutia doamnei Andronescu pot sa fiu de acord ca nu este o solutie buna, care e solutia lui Boc? Imediat ce Boc vine cu solutia, imediat dupa aceea o conving eu pe doamna Andronescu sa isi retraga propunerea", a spus Victor Ponta.

El a mai adaugat si: "Domnul Igas este un beneficiar anticipat al unei asemenea legi. Dansul a ajuns ministru si dupa aia si-a luat Bac-ul".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
64

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
116

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
247

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...