Durere uriașă în familia unei asistente medicale din Botoșani: Soțul său a murit la 45 de ani

În urmă cu o săptămână, femeia din Botoșani cerea ajutorul semenilor. Soțul său era internat în stare gravă la Iași și avea nevoie de sânge.

Aflat pe patul de spital, Marius Bogdan Samean avea nevoie de ajutor pentru a depăși situația gravă în care se afla. Era internat la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași, cu diagnosticul de leucemie acută limfoblastică, la secția de terapie intensivă, cu hemoragie digestivă.

Soția acestuia, asistentă medicală la Spitalul Mavromati, făcea apel săptămâna trecută pe rețelele de socializare: ”Vă rog, ajutati-ne să îl salvăm. Acasă îl așteaptă familia, un băiat care are nevoie de sprijinul lui”.

Din nefericire, inima bărbatului a încetat să mai bată. Acum, toți cei care l-au cunoscut vorbesc despre sufletul său bun și generos, fiind alături de familia îndoliată.

”Drum lin printre îngeri, dragul nostru Bogdan Samean. Ne-ai părăsit prea repede și ne-ai lăsat cu inima îndurerată! Nu te vom uita niciodată!”

”Draga mea Agnes Samean, multă putere! Suntem și vom fi lângă tine! Dumnezeu să te odihnească în pace, Bogdan!”

Dumnezeu să îl ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...