Durere fără margini pe ultimul drum al profesorului Cornel Amihălăcheoaie-FOTO

Profesorul Cornel Amihălăcheoaie, în vârstă de 41 de ani, de la Colegiul Tehnic Ghe. Asachi, a fost condus, duminică, pe ultimul drum. Peste 100 de persoane, printre care zeci de elevi şi colegi de la şcoală, i-au fost alături maistrului pe drumul fără întoarcere.

Biserica Sf. Vasile cel Mare din curtea Spitalului Judeţean a devenit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să îi aducă un ultim omagiu lui Cornel Amihălăcheoaie.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de trei preoţi, la capătâiul profesorului stând în permanenţă soţia şi fiul în vârstă de 14 ani. Printre cei prezenţi la înmormântare s-au numărat şi angajaţi ai Spitalului Judeţean Mavromati, care au dorit să fie alături de soţia profesorului, aceasta fiind asistentă pe Secţia de Cardiologie.

O tăcere apăsătoare s-a lăsat în momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit a fost scos din biserică. Sfâşiată de durere, soţia lui Cornel Amihălăcheoaie s-a aplecat peste sicriu şi l-a mângiat şi sărutat în permanenţă pe frunte, ţinându-l de mână pe fiul lor.

Cortegiul funerar, precedat de coroane, s-a îndreptat mai apoi către Cimitirul Pacea, unde profesorul îşi va dormi somnul de veci.

Cornel Amihălăcheoaie s-a înecat, miercuri, în mare. Era pe litoralul româneasc cu familia şi a intrat în apă pentru a face baie, dar curenţii puternici l-au tras la fund. În noiembrie ar fi împlinit 42 de ani, iar peste câteva zile ar fi trebuit să se reântâlnească cu elevii şi colegii în locul în care şi-a petrecut cea mai ame parte din viaţă.

Dumnezeu să îl ierte!
























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 27 septembrie: Sf. Ier. Martir Antim Ivireanul, Mitropolitul Ţării Româneşti; Sf. Mc. Calistrat şi Epiharia

astăzi, 07:00

Sfântul Antim s-a născut în Iviria (Georgia) pe la anul 1650, din părinţi dreptcredincioşi, Ioan şi Maria, primind la Botez numele Andrei. Crescut în duhul tradiţiei ortodoxe, ...

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...