Dupa zile libere, elevii vor recupera toata materia pierduta!

Dupa zile libere, elevii vor recupera toata materia pierduta!
ADA MACOVEI: "Imi doresc ca elevii sa nu vina la scoala sambata si duminica, pentru ca nu este corect!". Recuperarea orelor de catre elevi, fie pentru zilele fara plata ale profesorilor, fie pentru zilele in care scolile au fost inchise din cauza gripei noi, se va realiza pe parcursul anului scolar, dar nu in weekend.

"Recuperarea orelor din cursul lunii noiembrie si din cursul lunii decembrie, prin acordarea de zile fara plata cadrelor didactice, se va realiza pe parcursul acestui semestru, iar in cazul in care s-au pierdut foarte multe ore sau materie care implica un efort mai mare din partea cadrelor didactice si a elevilor se va recupera pana la sfarsitul anului scolar. Speram sa fie acestea singurele ore care vor trebui recuperate, deocamdata nu avem situatii nici de clase inchise din cauza gripei noi, probabil ne vom incadra cu recuperarea materiei pana la sfarsitul anului scolar", a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean.

Sefa invatamantului botosanean considera ca nu ar fi corect pentru elevi ca recuperarea acelor ore piedute pentru zilele fara plata a cadrelor didactice sa se faca sambata si duminica.

"Ceea ce imi doresc e ca elevii sa nu vina la scoala sambata si duminica, pentru ca nu este corect, drepturile pe care noi le avem sau nu le avem si le meritam trebuie sa ni le aparam, astfel incat sa nu lezam interesele elevilor, ai caror slujitori suntem", a conchis Ada Macovei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
120

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...