După faptă şi răsplată pentru arbitrul de la Steaua - Ceahlăul: Exclus de pe lista FIFA!

După faptă şi răsplată pentru arbitrul de la Steaua - Ceahlăul: Exclus de pe lista FIFA!
Ion Crăciunescu va propune în şedinţa CCA scoaterea "centralului" bucureştean de pe lista arbitrilor cu ecuson internaţional pentru erorile de la Steaua - Ceahlăul, 2-1, informeaza gsp.ro.

La mai puţin de 48 de ore distanţă de meciul în care a comis greşeli extrem de grave, Radu Petrescu a fost analizat de şefii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Nu s-a luat deocamdată nici o decizie, însă la următoarea şedinţă, care va avea loc săptămîna viitoare, Ion Crăciunescu le va propune colaboratorilor săi excluderea de pe lista FIFA a lui Petrescu.

Componenţa tabelului cu arbitrii internaţionali trebuie trimisă la UEFA pînă pe 10 septembrie şi în acest moment România îi are cu ecuson extern pe Haţegan, Tudor, Balaj, Colţescu, Avram, Kovacs şi Radu Petrescu.

În vîrstă de doar 30 de ani, Petrescu a promovat pe lista FIFA în urmă cu 2 ani, atunci cînd şef la CCA era Vasile Avram.

Ultimul meci internaţional condus de Petrescu a fost chiar săptămîna trecută, Birkirkara - Maribor 0-0, prima manşă în turul 2 preliminar din Champions League. 25% din meciurile pe care Radu Petrescu le-a arbitrat în Liga 1, adică 20 din 80, au fost stricate de erori decisive făcute de "centralul" bucureştean.

"Sînt stupefiat! Efectiv, nu-mi pot explica deciziile pe care le-a luat Radu Petrescu la Steaua - Ceahăul, sînt de neexplicat" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
23

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
545

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
128

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...