Dupa demisie, multe dezvaluiri se arata!

Dupa demisie, multe dezvaluiri se arata!

MARIA HUTU

Dupa ce a demisionat de la conducerea Centrului Prietenia, Maria Hutu face dezvaluiri surprinzatoare!

Pe langa faptul ca recunoaste ca in centru exista fete care practicau prostitutia, Maria Hutu spune ca, dupa ce a solicitat politiei sa faca cercetari, oamenii legii i-ar fi sugerat sa nu se implice, pe motiv ca politia va prelua cazul.

Conform celor mentionate de Maria Hutu, doua dintre fetele din centru practicau prostitutia inca inainte ca acestea sa fie institutionalizate.

Cand au aparut primele suspiciuni, fosta sefa a centrului a organizat cateva urmariri, efectuate, insa, de alte fete din centru, precum si de angajati in institutiei. Una dintre fete, spune Maria Hutu, mergea in zona Bucovina, ea fiind vazuta deseori urcand intr-o masina.

Desi datele masinii respective au fost transmise catre politie, Maria Hutu spune ca oamenii legii i-au sugerat sa nu se implice mai mult si sa astepte derularea anchetei.

Directorul DGASPC Botosani, Liviu Radasanu, spune ca Maria Hutu i-a relatat aceasta poveste, insa fara a prezenta dovezi concrete cu privire la o posibila sesizare catre politie.

Mai mult, spune Radasanu, Directia nu a fost informata oficial, cel putin de cand se afla la conducerea institutiei, cu privire la aceste fapte existente in Centrul Prietenia.

 "Si mie mi-a spus (n.r., Maria Hutu) ca a sesizat organele de politie, fara a fi o dovada in acest sens. Mai mult de atat nu vreau sa comentez, pentru ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni cu privire la acest aspect. Sa lasam politia sa-si faca treaba. De cand sunt eu director la directie, pana sa fac controlul, nu mi-a adus la cunostinta asa ceva", a declarat Liviu Radasanu, director executiv al DGASPC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
348

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
109

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
123

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...