Dupa Cultura, PNL are o noua propunere si pentru Ministerul Finantelor

Dupa Cultura, PNL are o noua propunere si pentru Ministerul Finantelor
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca liberalii mai au o propunere, de aceasta data pentru Ministerul Finantelor, pe langa deputatul Gigel Stirbu, care a fost propus pentru functia de ministru al Culturii.

 Astfel, Crin Antonescu a precizat ca Mihai Mandres este propunerea PNL pentru functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, fiind vorba despre un specialist care vine din mediul afacerilor.

 "Mihai Mandres este propunerea PNL la Ministerul Finantelor, in functia de secretat de stat, pentru zona de relatii internationale. A fost propus de Daniel Chitoiu si vine din mediul de afaceri", a declarat liderul liberalilor, care a adaugat ca Mandres a fost votat in unanimitate.

 De asemenea, Antonescu a anunat ca deputatul liberal Gigel Sorinel Stirbu este propunera oficiala a PNL pentru functia de ministru al Culturii, sustinand ca partidul are deplina incredere in acesta.

 "Este unul dintre colegii nostri din noua guvernare, care a confirmat in toate planurile. Avem deplina incredere in el, iar decizia de a-l propune la Ministerul Culturii a fost luata in unanimitate", a spus presedintele PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
228

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
164

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...