După contestări repetate ale bugetului județului se asfaltează și drumul județean Mesteacăn – Vorona

După contestări repetate ale bugetului județului se asfaltează și drumul județean Mesteacăn – Vorona

Un sector important de pe unul dintre cele mai circulate drumuri județene, DJ208C, Mesteacăn – Vorona, în lungime de 5,3 kilometri este reabilitat în aceste zile prin turnarea unui nou strat de asfalt.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, care a explicat că lucrările puteau fi executate mult mai devreme, dacă bugetul pentru drumurile județene nu ar fi fost blocat în instanță de contestările repetate.

“E bine că s-a ajuns la un consens în ultimul ceas, pentru că era păcat ca județul să piardă acești bani, mai ales că acest drum are nevoie urgentă de lucrări de întreținere în condițiile în care pe aici se transportă majoritatea materialului de balastieră pentru alte investiții importante ale infrastructurii județene: Drumul Strategic și modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos.

Am promis că ne vom ocupa cu prioritate de infrastructura județului și asta facem! Am promis că vom asfalta drumul județean de la Mesteacăn la Vorona, iar acum punem în operă această promisiune. Dacă vremea va ține cu noi, până la sfârșitul săptămânii se va termina de turnat covorul asfaltic pe acest sector prins în programul de lucrări de întreținere. Acesta va continua conform programului angajat în momentul aprobării bugetului din acest an. Botoșănenii merită drumuri decente și am convingerea că în cel mai scurt timp vom reuși să aducem județul în topul național privind calitatea infrastructurii rutiere!”, a explicat președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta