După ce s-au îmbătat bine, doi șoferi s-au urcat la volan: polițiștii botoșăneni i-au oprit în trafic!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani au oprit pentru control, în cursul zlei de sâmbătă, 20 iulie 2024, pe drumul național DN29A din comuna Suharău, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din aceeași comună. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Roma, a fost oprit de  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi pentru control, pe drumul comunal DC68A, comuna Brăiești. Șoferul, care emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, aceștia au fost conduși la o unitate spitalicească  pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ambii șoferi sunt cercetați în continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...

Nu cazăm ciobani!

astăzi, 07:15

Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel. Zambeste smechereste si se duce direct in hotel. Acolo il intampina patronul si ii zice: -Ce e cu dumneata aici? Nu cazam c...