Dumitru Zmău o dă în judecată pe Cătălina Lupașcu! “E greșeala vieții ei”

Dumitru Zmău este hotărât să o dea în judecată pe fosta sa colegă de partid Cătălina Lupașu, în urma declarațiilor pe care aceasta le-a făcut în cadrul unei conferințe de presă, când a afirmat că Zmău se regăsește în construcția firmei Hi Speed Recovery.

Fostul șef al Poliției Rutiere neagă că ar avea vreo implicare în activitatea societății HSR sau că a avut în trecut, și spune că toate acestea au fost lansate de persoane care o manipulează pe Cătălina Lupașcu.

Eu am mai afirmat o dată că nu am avut nicio treabă, dar acum să mă calomnieze în așa hal încât să spună că am fost monedă de schimb deja a întrecut orice măsură și luni la prima oră voi depune plângere la instanță împotriva acestei femei. Sunt ferm convins că acest cartof fierbinte nu e scos pe gura ei, e aruncat de cineva și o scoate pe piață. Eu nu am avut niciodată nimic cu HSR, nici nu știu cine este proprietar. Știu cine a fost, că lucram atunci, aș minți să nu o spun, dar nu mai știu acum ce e cu acest HSR", a declarat Dumitru Zmău.

Acesta vrea să îi ceară Cătăline Lupașcu în instanță și daune.

Îi vor cere daune de 2-3 miliarde de lei și îi voi dona la casa de copii. M-au deranjat extraordinar declarațiile. Putea să spună că am furat găini, dar să arunce pe piață o chestie de genul acesta care știu că nu convine botoșănenilor, așa de tare m-a supărat. Pe această femeie o manverează unii. La instanța mă voi întâlni cu ea și nu o să o iert. Voi apela la cel mai bun avocat. De ce vorbește gura fără ea? Eu nu sunt amestecat nici măcar cu o informație, nici nu știu în ce stadiueste această firmă. Cum adică să fiu eu monedă de schimb, eu am muncit o viață întreagă ca să mă vând? E greșeala vieții ei și o să o coste", a mai spus Zmău.

Citește și  Afacerea HSR, "monedă de schimb" în politica locală: "Domnul Zmău se regăsește undeva în această construcție", spune fostul viceprimar!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...