Dumitru Monacu nu a respectat regula prioritatii, au concluzionat politistii botosaneni!

Dumitru Monacu nu a respectat regula prioritatii, au concluzionat politistii botosaneni!
Fostul inspector-sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani, Dumitru Monacu, nu a acordat prioritate biciclistului pe care l-a lovit ieri, in zona Directiei Muncii, din Botosani. In prezent, barbatul de 52 de ani este internat in stare grava la spital.

"In ziua de 03 februarie 2009, in jurul orei 14.50, in timp ce numitul M. Dumitru, de 51 de ani, din municipiul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 1992, conducea autoturismul proprietate personala marca Opel, pe strada Cuza Voda, la intersectia cu Calea Nationala, a patruns in intersectie fara a respecta semnificatia indicatorului Cedeaza Trecerea si nu a acordat prioritate biciclistului L. Romica, de 52 de ani, din municipiul Botosani, care circula dinspre strada Grivita catre strada Octav Onicescu, pe banda III, avand prioritate de deplasare", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

In urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni grave, fiind internat la Spitalul Judetean Botosani.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca, in momentul producerii accidentului, nici conducatorul auto si nici victima nu se aflau sub influenta alcoolului.

Totodata, s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa conducatorului auto, care nu a respectat regula prioritatii, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
138

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
146

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
32

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...