DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

Șase botoșăneni, respectiv doi bărbați și patru femei, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1316, sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De vineri, de la ora 10:00, până sâmbătă la aceeași oră, au fost prelucrate 286 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

Numărul cazurilor active în prezent a crescut la 97, întrucât, în ultimele 24 de ore, alți patru pacienți din județ au fost declarați vindecați. 

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 95 de decese. 

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 26, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Elicopter SMURD solicitat pentru bătrânul care a suferit arsuri într-un incendiu

Joi, 6 Octombrie 2022
137

Bătrânul de 91 de ani, din localitatea Răchiți, care a suferit arsuri, joi, după ce bucătăria de vară din gospodărie a fost distrusă de flăcări, în urma unei explozii, este tran...

Autoturism cuprins de flăcări în timpul deplasării, din cauza unui scurtcircuit

Joi, 6 Octombrie 2022
154

Un autoturism a luat foc în timp ce se deplasa, joi după-amiază, pe raza localității Ibănești, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).Potrivit sursei ...

Municipiul Botoșani găzduiește, în premieră, Gala de kickboxing „Colosseum Tournament” (video)

Joi, 6 Octombrie 2022
268

Municipiul Botoșani va găzdui, în premieră, Gala de kickboxing „Colosseum Tournament”, competiție care va avea loc pe 21 octombrie, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă&rd...