DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

DSP:Șase cazuri noi de infectare cu Covid-19, din peste 280 de teste

Șase botoșăneni, respectiv doi bărbați și patru femei, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1316, sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De vineri, de la ora 10:00, până sâmbătă la aceeași oră, au fost prelucrate 286 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

Numărul cazurilor active în prezent a crescut la 97, întrucât, în ultimele 24 de ore, alți patru pacienți din județ au fost declarați vindecați. 

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 95 de decese. 

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 26, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Cod galben de ceață în Botoșani, până la prânz

astăzi, 10:20
36

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare de tip cod galben de ceață pentru județul Botoșani, valabilă până la ora 12:00.Conform prognozei de spec...

Aparatură medicală de peste un milion de euro pentru Spitalul Județean (fotogalerie)

astăzi, 10:12
79

Procesul de modernizare a sistemului sanitar botoșănean continuă prin achiziționarea de aparatură medicală de ultimă generație în valoare de peste un milion de euro pentru Spitalul Jude...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

astăzi, 09:32
41

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până la data de 15 martie 2023, în urma consultărilor cu reprezentanţii din HoReCa, a anunţat, luni, Autori...