DSP: Patru cazuri noi de infectare din aproape 300 de teste. Scădere a numărului de cazuri active

DSP: Patru cazuri noi de infectare din aproape 300 de teste. Scădere a numărului de cazuri active

Alți patru botoșăneni, respectiv un bărbat și trei femei, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Acestea sunt singurele cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost depistate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1306, joi, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De miercuri, de la ora 10:00, până joi la aceeași oră, au fost prelucrate 284 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

Numărul cazurilor active în prezent a scăzut, însă, la 92, întrucât în ultimele 24 de ore au fost declarați vindecați alți zece botoșăneni.

Bilanțul deceselor înregistrate în rândul botoșănenilor infectați este 95.

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 26, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tânără de 18 ani, din municipiul Botoșani, dispărută de câteva zile

Luni, 26 Iulie 2021
1859

O tânără de 18 ani, din municipiul Botoșani, a fost dată în urmărire, luni, după ce familia a declarat-o dispărută, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).Potriv...

Impact frontal între o mașină și un atelaj. Șoferul se afla în stare de ebrietate

Luni, 26 Iulie 2021
326

Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc, sâmbătă, pe drumul național 29 C, în orașul Bucecea. Un șofer aflat în stare de ebrietate a acroșat cu mașina un at...

Acțiune de prevenire a braconajului încheiată cu amenzi și dosare penale

Luni, 26 Iulie 2021
336

Doi bărbați din județul Botoșani au fost depistați braconând pe râul Prut, cu o plasă din fir textil ilegală, în timpul unei acțiuni tematice derulate de jandarmi, în a...