DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

Nu mai puțin de 14 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de DSP.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1613, duminică, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii instituției.

De sâmbătă, de la ora 10:00, până duminică la aceeași oră, au fost prelucrate 212 probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

În acest interval temporal, o femeie de 76 de ani, infectată, care suferea de afecțiuni cardiace, s-a stins la spital. Astfel, bilanțul deceselor înregistrate în rândul botoșănenilor contaminați cu noul coronavirus a crescut la 108.

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 30, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

astăzi, 15:50
69

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

astăzi, 15:23
217

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

astăzi, 14:33
84

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...