DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

Nu mai puțin de 14 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de DSP.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1613, duminică, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii instituției.

De sâmbătă, de la ora 10:00, până duminică la aceeași oră, au fost prelucrate 212 probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

În acest interval temporal, o femeie de 76 de ani, infectată, care suferea de afecțiuni cardiace, s-a stins la spital. Astfel, bilanțul deceselor înregistrate în rândul botoșănenilor contaminați cu noul coronavirus a crescut la 108.

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 30, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
866

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
617

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...