“Drumurile din judeţ arată groaznic”, spune preşedintele Consiliului Judeţean

“Drumurile din judeţ arată groaznic”, spune preşedintele Consiliului Judeţean
Drumarii de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri vor începe în perioada imediat următoare plombarea gropilor de pe drumurile judeţene.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, spune că aproape toate drumurile judeţene au fost afectate în această iarnă, chiar dacă nu a nins prea mult.

“Avem o vizită pe teren, pe drumurile judeţene. Suntem la jumătatea lui martie, am cam terminat cu iarna. Trebuie să intrăm pe drumurile judeţului, pentru că arată groaznic. Deşi a fost o iarnă în care nu a fost prea multă zăpadă, ciclurile de îngheţ-dezgheţ s-au repetat, trama stradală e veche, arată aşa cum arată şi atunci trebuie să intrăm pe drumuri. Contractul de întreţinere a drumurilor pe doi ani de zile este în faza de licitaţie dar până va începe acel contract va intra Direcţia de Drumuri cu forţe proprii, cu utilajele pe care le au. La ora aceasta, cam în tot judeţul sunt probleme", a spus Gheorghe Sorescu.
 

Gropi au apărut şi pe unele drumuri care au fost reabilitate, dar acestea vor fi reparate pe cheltuiala constructorilor, întrucât sunt în garanţie.

 

Spune-ne opinia ta