Drumul județean care face legătura între Havârna și Dumeni a intrat în reparații

Drumul județean care face legătura între Havârna și Dumeni a intrat în reparații
În cursul zilei de marți, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, însoţit de administratorul judeţului, Radu Judele şi de Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (D.J.D.P.) au efectuat un control pentru a verifica stadiul lucrărilor pe DJ 293 între DN 29A şi localitatea Dumeni.

Conform înţelegerii dintre reprezentanţii Consiliului Judeţean şi firma executantă, plombările drumului care leagă Havârna de Dumeni se vor executa prin stropiri succesive, procedeu care conferă o durabilitate crescută în timp.

Plombările DJ 293 precum şi celelalte lucrări asemănătoare din întregul judeţ se derulează printr-un program finanţat integral din fondurile Consiliului Judeţean Botoşani.

Pe DJ 293 care face legătura dintre Havârna şi Dumeni nu au fost efectuate reparaţii de întreţinere şi plombare de aproximativ 10 ani.

După finalizarea lucrărilor, accesul între cele două localităţi se va face mult mai uşor şi într-un timp mai scurt, fără ca locuitorii celor doua localităţi să-şi distrugă autovehiculele în gropile din carosabil.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
107

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
90

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
54

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...