Drumul de la Dealu Mare ar putea fi redeschis in doua saptamani!

Drumul de la Dealu Mare ar putea fi redeschis in doua saptamani!
Prefectul Cristian Roman a efectuat, miercuri, o noua vizita pe santierul de la Dealu Mare si, potrivit acestuia, lucrarile sunt in grafic, drumul urmand a fi redeschis circulatiei in doua saptamani.

"Am promis că ajung din două în două săptămâni acolo, oamenii erau la treabă şi mi-au promis, totodată, că lucrează şi în weekend. De obicei, ei merg cam o dată la două săptămâni acasă. Am fost plăcut surprins că, după sărbătoare, oamenii erau la treabă, nu la refacere. Inclusiv dirigintele de şantier spunea că e foarte mulţumit de respectarea graficului", a spus prefectul Cristian Roman.

Si reprezentantii firmei care executa lucrarile in zona au dat asigurari ca termenele de finalizare a lucrarilor vor fi respectate.

"Mai avem de umplut cu pământ 50 de centimetri, după care punem stratul de balast şi piatră spartă. După această operaţiune, trebuie să montăm parapeţii direcţionali şi dăm drumul la circulaţie, bineînţeles fără asfalt. Estimăm că asta se va întâmpla în două sau trei săptămâni", a declarat Cristian Dobrescu, şef de şantier din partea firmei de construcţii Arcada.



Viorel Zacretchi, dirigintele de şantier din partea beneficiarului, CNADR, a apreciat că se lucrează în ritm mulţumitor.

"Am putea da drumul la circulaţie şi mai devreme, dar nu e voie fără parapeţi pentru că există risc de accidente, mai ales în condiţii de iarna sau ceaţă", a spus Zacretchi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
224

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
205

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
299

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...