Drumul Botoşani-Suceava, "prioritatea zero în momentul de faţă la nivelul lucrărilor din Moldova"!

Drumul Botoşani-Suceava, "prioritatea zero în momentul de faţă la nivelul lucrărilor din Moldova"!
"În luna august, chiar şi mai repede, drumul ar trebui să fie finalizat", spune şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi despre drumul naţional Botoşani-Suceava.

Lucrările de modernizare ale DN 29, care leagă Suceava de Botoşani, începute la mijlocul acestei luni, au pornit într-un ritm susţinut şi există bani suficienţi pentru ca şoseaua să fie finalizată în acest an. Mai mult, lucrările vor fi încheiate în vara acestui an, în luna august. Acestea sunt asigurările pe care le-a dat Ovidiu Laicu, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, structură subordonată direct Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, conform presei sucevene.

"Acest drum este prioritatea zero în momentul de faţă la nivelul lucrărilor din Moldova. Se lucrează la 11 poduri de subtraversare, vom intra în curând şi la reparaţii şi în luna august, chiar şi mai repede, drumul ar trebui să fie finalizat", a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Ovidiu Laicu.

Laicu a explicat că acum se lucrează doar ce s-a putut începe în condiţii de tranzit de la sezonul rece la cel cald, iar din luna aprilie şantierul va fi mult mai extins.

Modernizarea DN 29 Suceava-Botoşani va însemna pe mai multe porţiuni inclusiv lărgirea sensurilor de mers cu câte un metru. Lucrările sunt realizate de un consorţiu format din firmele UMB Spedition, Tehnostrade, Arcada Company şi Consitrans.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
175

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
363

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
98

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...