Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași regretă dispariția veteranului drumar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.

Angajat în cadrul DRDP Iași în anul 1968, ing. Crăciunescu a lucrat în cadrul Grupei de Proiectare în perioada 1968 – 1993, iar în perioada 1993 – 1995 a fost șef al Biroului Proiectare.

A participat la elaborarea multor documentații tehnice, întrucât în acea perioadă s-a lucrat susținut la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei, unde Grupa de Proiectare a jucat un rol foarte important.La începuturile carierei, a desfășurat o bogată activitate de șantier, aducându-și contribuția în mod special la execuția lucrărilor pe DN 17A, Sadova – Rădăuți – Bălcăuți, județul Suceava.

În perioada martie 1995 – septembrie 1998 a fost director adjunct al DRDP Iași, coordonând activitatea de investiții a unității.

Din 1998 a lucrat la fosta ALDP Iași, unde a activat până la pensionare, în anul 2000. 

DRDP Iași regretă dispariția veteranului drumar ing. Paul Crăciunescu și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Dumnezeu să-l ocrotească în lumina Sa!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent din Botoșani amendat după ce a dat petrecere în apartament!

astăzi, 12:14
38

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 02:38. O echipă formată din polițiști locali s-a deplasat pe strada Ștefan Luchian, de unde se auzea muzica.Cele sesizate s-au c...

Criză de apă fără precendent într-o localitate din Botoșani: ”Este o situaţie nemaiîntâlnită!”

astăzi, 11:53
259

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, spune că, pe fondul lipsei precipitaţiilor, în localitate se înregistrează o criză fără precedent a apei în ...

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
47

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...