Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași regretă dispariția veteranului drumar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.

Angajat în cadrul DRDP Iași în anul 1968, ing. Crăciunescu a lucrat în cadrul Grupei de Proiectare în perioada 1968 – 1993, iar în perioada 1993 – 1995 a fost șef al Biroului Proiectare.

A participat la elaborarea multor documentații tehnice, întrucât în acea perioadă s-a lucrat susținut la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei, unde Grupa de Proiectare a jucat un rol foarte important.



La începuturile carierei, a desfășurat o bogată activitate de șantier, aducându-și contribuția în mod special la execuția lucrărilor pe DN 17A, Sadova – Rădăuți – Bălcăuți, județul Suceava.

În perioada martie 1995 – septembrie 1998 a fost director adjunct al DRDP Iași, coordonând activitatea de investiții a unității.

Din 1998 a lucrat la fosta ALDP Iași, unde a activat până la pensionare, în anul 2000. 

DRDP Iași regretă dispariția veteranului drumar ing. Paul Crăciunescu și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Dumnezeu să-l ocrotească în lumina Sa!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
1

„Putem să contribuim fiecare dintre noi la perpetuarea în conștiința generațiilor tinere a sentimentelor de recunoștință față de eroii și martirii neamului nostru. Eu sunt recuno...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
27

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
50

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...