Drumarii de la SDN vor cate 6 muncitori in fiecare varf de panta!

Prefectul Cristian Roman vrea ca interventiile in judet sa fie cat mai rapide, evitandu-se inchiderea drumurilor de indata ce acestea ar deveni impracticabile. Totodata, pentru o buna coordonare pe timp de iarna, Sectia de Drumuri Nationale (SDN) solicita cate 6 muncitori la fiecare panta din judet. 

O comisie formata din prefectul judetului si reprezentanti ai Directiei de Drumuri Judetene si Sectiei Drumuri Nationale a efectuat un control cu privire la stadiul de pregatire pentru iarna al celor doua institutii.

Concluzia prefectului a fost aceea ca judetul este pregatit sa infrunte problemele iernii intr-o proportie destul de importanta. De asemenea, prefectul Cristian Roman a mentionat faptul ca nu va fi de acord cu inchiderea drumurilor judetene in cazul in care acestea devin impracticabile, ci va opta pentru interventii cat mai rapide, astfel incat populatia sa poata circula in conditii bune.

Printre neregulile constatate la DJDP, prefectul a mentionat faptul ca toate autofrezele sunt garate in Botosani, ceea ce presupune faptul ca timpul de interventie este mare. De asemenea, DJDP nu are semnat niciun contract cu remorchere de mare tonaj sau macarale, care sunt necesare la deblocarea traficului.

"Am facut o radiografie la zi a celor doua institutii si le-am solicitat sa imi faca dovada rezolvarii neajunsurilor", a precizat Cristian Roman.

Reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale i-au solicitat prefectului angajarea a cate 6 muncitori la fiecare panta din judet. Raspunsul lui Cristian Roman a fost insa ca asa ceva este aberant.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
66

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
766

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
230

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...