Drumarii, atentionati de ministrul Dusa: Cine nu se ocupa de administrarea corespunzatoare, vom lua masuri de sanctionare!

Drumarii, atentionati de ministrul Dusa: Cine nu se ocupa de administrarea corespunzatoare, vom lua masuri de sanctionare!
In cadrul videoconferintei ce a avut loc miercuri, ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a tinut sa le atraga atentia administratorilor drumurilor nationale si judetene ca in cazul in care nu vor interveni asa cum trebuie si nu vor lua masurile care se impun pentru a nu fi probleme pe sosele, pe perioada iernii, vor fi sanctionati.

Ministrul a cerut Politiei Rutiere sa monitorizeze daca apar astfel de deficiente, iar administratorii drumurilor prinsi pe picior gresit sa raspunda.

"Consiliile judetene si administratiile locale aveau datoria, conform legii, sa incheie contractele pentru deszapezire in perioada premergatoare iernii. Nu este o amenintare, dar este o precizare foarte completa, sunteti obligati sa realizati aceste contracte, iar cine nu se ocupa de administrarea corespunzatoare vom lua masuri de sanctionare. Voi cere in special Politiei Rutiere sa ia masuri in aceasta perioada acolo unde nu s-au respectat prevederile legale si unde nu s-a intervenit pe drumuri conform legii, sa ia masuri de sanctionare a administratorilor de drumuri care intarzie realizarea masurilor prevazute la nivelul fiecarui judet, la nivel de comandament judetean", a spus Mircea Dusa.

El a mai spus ca nu vrea ca in aceasta iarna sa mai vada oameni si masini blocate pe drumuri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
38

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
269

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...