DRAMA unui bebelus de 9 luni, din Vorona: Parintii au tras de el pana i-au rupt piciorul - FOTO

Un bebelus de doar 9 luni a trecut prin momente groaznice, ajungand la Unitatea de Primiri Urgente a Sectiei de Pediatrie cu piciorul stang fracturat dupa o cearta intre parintii sai.

Elena P. în vârstă de 34 de ani și Vasile P. de 31 sunt căsătoriți de aproximativ 9 ani de zile și au împreună trei copii, doi băieți de 7, respectiv 6 ani și o fetiță de 9 luni. Femeie a declarat ca ar fi avut niște discuții mai aprinse cu sotul ei, în urmă cu aproape o săptămână, dupa care și-a luat bebelușul și a plecat de la domiciliul său din satul Mănăstirea Doamnei la casa părintească din Vorona.

Vineri, 28 februarie, aproape de miezul noptii, soțul femeii s-a dus la socri după soție și copil, însă aceasta a refuzat să se întoarcă. Bărbatul și-a luat fetița în brațe, iar la un moment dat au început să întindă de copil de la unul la celălalt până când i-au rupt piciorul micutei.



"Ne-am certat, de la bani, de la probleme din casă. Eu am plecat la părinții mei. Soțul meu a venit după fată, a spus să mergem acasă. Atunci i-am spus că mai stau la părinții mei, mama mea e bolnavă și el a luat fata în brațe și i-am spus aici o lași. El a luat fata în brațe eu am tras-o la mine și el a tras la dânsul. El mai bea, acum câțiva ani mă mai lovea, dar acum nu," a povestit Elena P.

Barbatul neaga acuzatiile si a declarat ca de fapt cumnata lui i-ar fi rupt piciorul bebelusului. Acesta a mai spus ca sotia lui ar vrea sa se intoarca acasa, dar mama ei nu o lasa.



"Soacrei nu îi mai place de mine, vrea să o mărite cu altul, eu ce să-i fac. Eu fata am ținut-o în brațe și soră-sa a tras-o de picior. Ea vroia să vină acasă, soția, dar dacă mamă-sa nu o lasă. Mi-a spus că pleacă, a plecat, nu am bătut-o, nu i-am făcut nimic. Mi-a dat telefon că vine acasă. Când am ajuns acolo, nu că nu o mai lasă mamă-sa să vină. Eu am luat fata, e și copilul meu. Când am luat copilul în brațe soră-sa a tras de piciorul fetei.", a mărturisit Vasile P. tatăl bebelușului.

Socrii bărbatului susțin însă, că ginerele a venit în noaptea de vineri pus pe scandal și l-ar fi luat la bătaie pe tata socru și că nu ar fi prima dată când bărbatul are un comportament agresiv atât față de ei, cât și de fiica lor.



Sambata dimineata, cand au vazut ca piciorusul fetitei s-a invinetit, mama a cerut ajutorul medicilor.

"S-a prezentat în regim de urgență, cu durere la nivelul membrului inferior. După examenul radiologic s-a constatat o fractură. S-a pus aparat ghipsat, după supravegherea de 24 de ore nu s-au pus în evidență alte probleme sau alte leziuni. Copilul va fi externat și va veni la control la 21 de zile pentru scoaterea ghipsului. Va fi anunțată și asistenta socială," a declarat Yassin Jaber, medic pediatru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragic! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână! (video)

astăzi, 08:20

Nenorocire produsă în comuna Adâncata, din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână. La f...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (321)

astăzi, 08:07

O POEZIE A VISULUI HIMERIC (DESCOPERIT CHIAR ÎNTR-UN CEAI DE MENTĂ)   Sanda Nicucie este exponentul poetic al contemporaneităţii pe care sociologul Zygmunt Bauman  o carac...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Chiriac Sihastrul; Sf. Mc. Petronia

astăzi, 07:56

Tatăl său se numea Ioan, fiind preot al bisericii din Corint, iar mama sa se numea Evdochia. Era nepot al lui Petru episcopul, care l-a făcut citeţ la aceeaşi biserică din Corint. La vâ...