Dragoste "arzătoare" la 64 de ani: Fosta concubină i-a dat foc la casă!

Dragoste "arzătoare" la 64 de ani: Fosta concubină i-a dat foc la casă!
Intervenția promptă a pompierilor botoșăneni au împiediat un dezastru pus la cale de o fostă concubină, în vârstă de 64 de ani!

La data de 25.07.2013, ora 15:45, lucrătorii Postului de Poliție Vlădeni au fost sesizaţi despre faptul că la imobilul lui T. Zahria, din aceeași localitate, are loc un incendiu.

Deplasându-se la faţa locului, organele de poliţie au constatat că cele sesizate se confirmă. Incendiul s-a manifestat la o magazie de lemne din spatele imobilului. Nu au fost afectate alte anexe gopodărești.

Conform procesului verbal întocmit de reprezentanții I.S.U.Botoșani, a rezultat folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că vinovată de producerea incendiului se face M. Aurica, de 64 ani, din satul Huțani, comuna Vlădeni, fosta concubină a lui T. Zaharia, care a dat intenționat foc la peretele magaziei respective folosind pentru aprinderea focului hârtie provenită din ziare și reviste.

Prejudiciul produs în urma incendiului a fost estimat la aproximativ 200 lei.

Se efectuează cercetări față de M. Aurica sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
1

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
451

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1119

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...