Dragoste de tata - A facut zob geamurile de la masina fiului sau!

Dragoste de tata - A facut zob geamurile de la masina fiului sau!
În ziua de luni, 14.02.2011, în jurul orei 17.00, dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a direcţionat un echipaj mobil de jandarmi pentru a interveni în aplanarea unui scandal care se desfăşura într-o parcare de pe strada Sucevei din municipiu.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au avut marea surpriză de a vedea în parcarea respectivă un autoturism, marcă străină, care avea geamurile laterale, luneta şi parbrizul sparte.

În momentul când discutau cu martorii oculari care au văzut cum s-a petrecut distrugerea maşinii, de jandarmi s-au apropiat doi bărbaţi. Cel mai tânăr, S.B., de 18 ani, le-a declarat jandarmilor că este proprietarul maşinii distruse, iar cel de lângă el este autorul distrugerii şi este… tatăl său.

Definitivarea cercetărilor a continuat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, iar faptele s-au petrecut astfel: S.B., de 18 ani, a avut în ziua de 14 februarie nişte neînţelegeri familiale, discuţii în contradictoriu cu tatăl său, S. Aurel, de 46 de ani.  Tatăl fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi supărat pe fiul său, a luat o toporişcă şi s-a deplasat în parcarea unde băiatul său avea maşina şi i-a spart toate geamurile autoturismului.

"S. Aurel a recunoscut că este autorul distrugerii, drept pentru care jandarmii i-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere conform art.217, cod penal. Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", a precizat Mr. Cristian Niţuleac, Ofiţer relaţii publice in cadrul IJJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
77

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
65

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...