Dragoste de frate: A declarat ca s-a izbit cu masina in gard, pentru ca fratele sau bause mai mult decat el!

Dragoste de frate: A declarat ca s-a izbit cu masina in gard, pentru ca fratele sau bause mai mult decat el!
S-a izbit cu maşina în gard şi l-a pus pe fratele său să ia asupra sa fapta! Tânărul, care a fost rănit în timpul impactului, va da socoteală şi pentru părăsirea locului accidentului.

Luni dimineaţă, la ora 7.45, lucrătorii Poliţiei oraşului Flămânzi au fost sesizaţi de către C. Luminiţa, de 43 de ani, din oraşul Flămânzi, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, la ora 7.30, pe strada 1907 din oraşul Flămânzi, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat pe A. Bogdan-Marian, de 22 de ani din oraşul Flămânzi, care a relatat verbal că el a condus autoturismul marca Opel Vectra, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit în gardul împrejmuitor al locuinţei lui C. Luminiţa. La ora 8.00 s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma cercetărilor întreprinse a rezultat însă faptul că autoturismul implicat în eveniment a fost condus de A. Radu-Ştefan, de 25 de ani, din oraşul Flămânzi. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.  
         
După producerea evenimentului rutier, A. Radu Ştefan a părăsit locul faptei, deplasându-se la domiciliu unde, i-a solicitat fratelui său A. Bogdan-Marian să se deplaseze la locul accidentului şi să declare organelor de poliţie că este autorul acestuia.

În urma evenimentului rutier a rezultat autoaccidentarea lui A. Radu Ştefan, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Faţă de A. Radu-Ştefan se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, informează IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
48

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
90

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
148

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...