Dragoste cu năbădăi! Întâlnire nocturnă dureroasă pentru un tânăr din Botoșani!

Un tânăr din județul Botoșani a avut parte de o aventură dureroasă. Aflat în vizită la o femeie dintr-o comună suceveană, acesta a ajuns la spital după ce a fost bătut de un localnic.          

La data 6 august, în jurul orei 23.45, un bărbat de 29 de ani, din judeţul Botoșani, a sesizat poliția despre faptul în timp ce se afla la locuința unei tinere din comuna Todirești, a fost agresat de un localnic.
         
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 23.40, în timp ce bărbatul se afla în locuința tinerei, în imobil a intrat un tânăr de 22 ani, din comuna Todirești, care, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu un obiect contondent.
         
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, după care, constatându-se că leziunile sunt minore, a fost externată.
          
În cauză s-a  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...