Dragomir scapa de arest: va fi cercetat in libertate

Tribunalul Bucuresti a respins cererea de arestare preventiva a lui Dumitru Dragomir, in dosarul vanzarilor drepturilor de televizare din Liga 1.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va iesi astfel din arestul de la Politia Capitalei marti, la ora 14:30, cand ordonanta de retinere pentru 24 de ore va expira.

Procurorii pot face recurs dupa decizia luata de Tribunalul Bucuresti.

Dumitru Dragomir a fost adus la sediul Tribunalului Bucuresti la ora 0:00, iar dupa cinci ore de audieri magistratii au decis sa respinga cererea procurorilor.

In urmatoarea perioada, Dragomir va fi cercetat in libertate si este obligat sa se prezinte la audieri de fiecare data cand va fi solicitat.

In acest dosar au mai fost retinuti pentru 24 de ore oamenii de afaceri Radu Arhire si Mihai Corbu, care vor afla marti daca isi vor petrece urmatoarea luna dupa gratii.

Cei sapte oameni implicati in acest dosar, in care anchetatorii invoca un prejudiciu de 3 milioane de euro, sunt acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011/2014.

Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS, scrie ziare.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune îndeplinită: Pompierii botoșăneni care au intervenit în zonele inundate s-au întors acasă! (Foto)

astăzi, 09:10

Timp de cinci zile, pompierii botoșăneni au intervenit pentru evacuarea apei și mâlului din 34 de gospodării, case și anexe de pe străzile Ion Creangă, Luceafărul și Nicolae Grigorescu,...

Botoșăneanul care expune la București o Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro!

astăzi, 08:28

Salonul Auto de la Bucureşti este scena luptei care se duce la nivel internaţional. "Nu mă pot baza numai pe motorul electric. Un buget maxim alocat? În jur de 30.000 - 40.000 de euro&qu...

Pensionarii care primesc sute de lei în plus de la 1 octombrie!

astăzi, 08:17

Oficialii au ţinut să precizeze că nu este vorba despre o recalculare, ci despre modificarea unei legi care duce la majorarea veniturilor anumitor seniori. Mai exact, peste 170.000 de seniori vo...