Dragnea s-a dus cu elicopterul la Vaslui, la o sedinta PSD: Am platit cu bani de la partid. De ce e sfidator?

Dragnea s-a dus cu elicopterul la Vaslui, la o sedinta PSD: Am platit cu bani de la partid. De ce e sfidator?
Vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns sambata la Vaslui cu un elicopter, pentru a participa la sedinta Consiliului Judetean PSD, scrie cotidianul local Vremea Noua.

Dragnea a afirmat ca a inchiriat elicopterul cu bani de la partid: "Dumneavoastra stiti programul meu? Am inchiriat un elicopter privat, platit cu bani de la partid. De ce este sfidator?", a fost raspunsul lui Dragnea, la intrebarile ziaristilor, potrivit sursei citate.

Liviu Dragnea a aterizat pe o pista amenajata la marginea orasului, in jurul orei 11.00, unde a fost asteptat de jandarmi, politisti si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Vaslui.

"Este o misiune de asigurare care se efectueaza in astfel de cazuri", a afirmat purtatorul de cuvant al IJSU Vaslui, Alina Poiana, citat de Vremea Noua.

Potrivit fotografiei publicate de acest cotidian, elicopterul apartine firmei "Cobrex Trans Helicopter", din Brasov, aceeasi societate la care a apelat Mircea Geoana pentru a se deplasa in campania electorala pentru alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Traian Basescu.

In 2010, au existat discutii legate de facturile achitate catre aceasta firma, dupa ce surse din PSD declarasera, pentru agentia Mediafax, ca datoriile la "Cobrex Trans Helicopter" ar fi fost platite cu prioritate, in detrimentul chiriei datorate RAAPPS pentru sediul din Kiseleff.

In toamna anului trecut, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a deplasat si el Botosani cu un elicopter al SRI, pentru a participa la zilele municipiului Dorohoi.

In momentul in care a fost intrebat de ziaristi daca nu cumva este prea scump acest drum, Valeriu Zgonea, care este si vicepresedinte al PSD, a raspuns: "Nu, pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
298

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...