Dragnea face acuzatii referitoare la contrabanda cu tigari si flori!

Dragnea face acuzatii referitoare la contrabanda cu tigari si flori!

LIVIU DRAGNEA

Stie, dar nu poate dovedi! Aceasta este concluzia declaratiilor secretarului general al PSD referitoare la contrabanda cu tigari din zona de nord a Moldovei, Liviu Dragnea sustinand ca are informatii certe vizavi de acest aspect, insa nu detine si dovezile care sa ii sprijine acuzatiile.

"Vreau sa cer ANAF-ului, care nu este strain de ceea ce se intampla cu contrabanda cu tigari in nordul Moldovei, sa indrepte functionarii statului catre contrabanda reala, sa scoata la lumina zecile de miliarde de euro din economia neagra. Eu am elemente mai multe despre contrabanda cu tigari din judetul Botosani, dar nu le pot face publice pentru ca nu sunt insotite de dovezi clare", a declarat Liviu Dragnea la Botosani, in cadrul unei conferinte de presa.

Secretarul general al PSD spune ca institutiile statului au cunostinta despre existenta fenomenului, insa, sustine Dragnea, nu este interes pentru a stopa contrabanda.

"Cine are interes, daca cei care trebuie sa stopeze fenomenul nu o fac? Eu in 12 zile, cat am fost ministru al MAI, nu am putut sa starpesc contrabanda cu tigari, dar am avut acces la mai multe informatii si stiu ceea ce spun", a mentionat Dragnea.

La final, social-democratul a adus in discutie si o alta forma de contrabanda, care tinde sa ia amploare in Romania.

"De asemenea, se mai face si contrabanda cu flori, in cantitati uriase, dar nu se vorbeste foarte mult pe tema asta", a spus Liviu Dragnea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
467

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
639

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
747

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...