Dragnea, despre intrarea PP-DD la guvernare

Dragnea, despre intrarea PP-DD la guvernare
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca decizia intrarii PP-DD la guvernare va fi luata abia dupa o discutie cu reprezentantii partidului respectiv, dar si in urma unei decizii a Biroului Permanent National al PSD.

"Daca din discutiile pe care le voi purta cu PP-DD zilele urmatoare va reiesi ca lucru bun sa intre la guvernare, vom discuta in Biroul Permanent National al PSD si vom lua o decizie.

Cert este ca in teritoriu am inceput deja sa incercam sa realizam majoritati cu cei de la PP-DD pentru ca, din pacate, netinand cont de vointa cetatenilor din 2012, exprimata in alegerile locale, cand s-a votat cu lista USL, cei de la PNL, pe posturile obtinute pe baza acelei aliante, vor sa schimbe majoritatile politice in conditiile in care atunci cetatenii nu au votat PDL",a spus Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

Acesta a precizat ca este posibil ca partidul lui Dan Diaconescu sa primeasca si portofolii in Executiv.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Partidul Poporului Dan Diaconescu ar putea primi un minister in cadrul Guvernului. Acesta a adaugat ca exista o colaborare la nivel local cu acest partid in toate judetele in care se pot forma majoritati.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a adaugat, miercuri seara, ca joi sau vineri vor analiza majoritatile politice locale. In privinta acestora, Dragnea a precizat ca nu este ceva care sa ii sperie, dar ca este dezamagitor pentru reprezentantii partidului.
 
"Majoritatea parlamentara este solida, este stabila, dar incercam, in plan local sa pastram niste majoritati pentru a nu tulbura dezvoltarea comunitatilor respective, iar in plan national sa se constituie o alianta asumata anti-Basescu", a mentionat Liviu Dragnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
13

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
22

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
61

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...