Drăghici, despre acuzaţiile lui Portariuc: "Poate să vină cu ancheta anchetelor. Pe mine nu mă interesează jocurile politice"

Drăghici, despre acuzaţiile lui Portariuc: "Poate să vină cu ancheta anchetelor. Pe mine nu mă interesează jocurile politice"
Directorul interimar al Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Lucian Drăghici, susţine că recepţia lucrărilor de la parcul de joacă de pe locul fostelor sere s-a făcut cu respectarea tuturor procedurilor legale.

Drăghici a spus că nu vrea să facă parte dintr-un conflict politic, şi că atâta timp cât se va afla la conducerea direcţiei îşi va face treaba cu respectarea legii.

"Poate să vină cu ancheta anchetelor. Pe mine nu mă interesează jocurile politice ale unuia sau ale altuia. Eu îmi fac treaba din punctul de vedere al omului care lucrează, a specialistului de achiziţii. Nu mă interesează ce vorbeşte lumea, în sensul politic, că e putere, că e opoziţie, că e culoarea albă, că e nu ştiu care culoare. Nu mă interesează niciun fel de joc politic. Eu îmi fac treaba mea pe funcţia pe care sunt pus. Mi-a dat delegare zece zile, zece zile fac ceea ce trebuie făcut ca director. Recepţia a fost făcută de o comisie de recepţie, nu a fost făcută de mine personal. Dacă o făceam eu personal, poate ascultam sfaturile primarului sau ale viceprimarului. Eu nu am avut putere. Preşedinte a fost altcineva, nu persoana mea. A fost şeful Serviciului Intervenţii Edilitare. Preşedintele comisiei nu poate face nimic de unul singur, de asta se face o comisie şi recepţia este făcută de mai multe persoane în funcţie de anvergura lucrării respective", a declarat Drăghici.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
127

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
246

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
176

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...